Εισαγωγές - ΕξαγωγέςΜάθετε για τις εισαγωγές και εξαγωγές φυτών από την εταιρεία ΜΙΧΑΛΑΣ ΦΥΤΑ που συναλλάσσεται με αγορές σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα

Η εταιρεία μας είναι επιστημονικά καταρτισμένη και ορθά δομημένη στη διαδικασία παραγωγής, εξαγωγής και εξέλιξης της ιδιαίτερα πρωτοποριακής και καινοτόμας ευρωπαϊκής ανθοκομίας και κηποτεχνίας. Κρίσιμο σημείο και ορόσημο αυτής της εξέλιξης ήταν η εξαγωγή φυτών στην πιο δύσκολη και απαιτητική κορυφαία -όμως- αγορά ανθοκομίας, η οποία δεν είναι άλλη από την Ολλανδία.

Αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, κάνουμε εισαγωγές από μεγάλες μονάδες του εξωτερικού -όποτε κρίνουμε αναγκαίο- ορισμένων ειδών από φυτά και δέντρα τα οποία έχουν τις προδιαγραφές να αναπτυχθούν με επιτυχία στο κλιματολογικό χάρτη της χώρας μας.

Τα τελευταία είκοσι τέσσερα χρόνια, χάρη στη βοήθεια των ακλόνητων επαγγελματικών μας συνεργατών και με προτεραιότητά μας την άμεση και αψεγάδιαστη εξυπηρέτηση των πελατών -τόσο μέσα στη χώρα όσο και έξω από αυτή-, η εταιρεία μας έκανε μεγάλα και σταθερά βήματα στην ευρωπαϊκή αγορά. Η εν λόγω αγορά, αξίζει να αναφερθεί -όπως δείχνουν οι στατιστικές έρευνες- δεν εμπεριέχει πολλές επιχειρήσεις αυτής της κατηγορίας, οι ελάχιστες όμως που υπάρχουν είναι σταθερά αναπτυσσόμενες και δυναμικές.