Γενικά τα Φυτά μαςΓενικά στα φυτώρια ΜΙΧΑΛΑΣ καλλιεργούμε περισσότερα από 170 είδη φυτών και νέα είδη. Βιταμινούχα φυτά, Superfoods, υπερτροφές, Κλερόδενδρα κ.ά.

Στα φυτώρια ΜΙΧΑΛΑΣ, εν γένει, καλλιεργούμε περισσότερα από 170 είδη φυτών. Εκτός από τις παραδοσιακές καλλιέργειες, προσπαθούμε να είμαστε, πάντα, ένα βήμα μπροστά, αναφορικά με την καλλιέργεια νέων ειδών φυτών. Η καινοτομία, άλλωστε, αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμά μας. Με έδρα στην Αμαλιάδα και μέσω ενός οργανωμένου δικτύου φυτωρίων, αναπτύσσουμε έντονη δράση σε όλη την Ελλάδα και εξαγωγική δραστηριότητα, ενώ προβαίνουμε και σε εισαγωγές φυτών.

Βιταμινούχα φυτά

Superfoods – Σούπερ βιταμινούχα φυτά

Τα Superfoods διακρίνονται για την ιδιότητά τους να ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού και να ευνοούν, γενικά, την υγεία. Προσφέρουν ενέργεια και ευεξία, γι’ αυτό χαρακτηρίζονται ως υπερτροφές! Περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά και βοηθούν τον οργανισμό να είναι πιο ανθεκτικός έναντι των ασθενειών.

Κλερόδενδρα

Ανήκουν στην οικογένεια των Βερβενιδών και πατρίδα τους είναι οι τροπικές ζώνες της Αφρικής. Στην Ευρώπη υποβάλλονται σε χημική επεξεργασία και δεν μεγαλώνουν.