Τα Φυτά μας


Ανθοκομικά - Δενδροκομικά

Στην εταιρεία ΜΙΧΑΛΑΣ θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από ανθοκομικά και δενδροκομικά φυτά, αρίστης ποιότητας. Συμβουλευτείτε το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, επιλέξτε τα φυτά της επιλογής σας και… δημιουργήστε τα δικά σας έργα πρασίνου! Τα φυτώριά μας απευθύνονται σε επαγγελματίες, αλλά και ερασιτέχνες κηπουρούς, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους.

Καλωπιστικά Φυτά

Σας παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα καλλωπιστικών φυτών, καθώς και βολβούς καλλωπιστικών. Ξεχωριστά φυτά και λουλούδια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, με μοναδικά ανθοφόρα χαρίσματα, για όλους εσάς που αγαπάτε τη φύση. Διακοσμήστε το χώρο σας, τη βεράντα και τον κήπο σας και δημιουργήστε μια όαση ομορφιάς και ευωδίας, με τα πιο όμορφα και υγιή καλλωπιστικά φυτά!Αρωματικά Φυτά

Η ελληνική χλωρίδα είναι πλούσια σε αρωματικά φυτά. Στα φυτώρια ΜΙΧΑΛΑΣ θα βρείτε όλα τα αρωματικά φυτά και βότανα της ελληνικής γης, αλλά και μεσογειακά αρωματικά φυτά. Επιλέξτε τα πιο όμορφα και ευωδιαστά, αλλά και εκείνα με τις πλέον σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες! Διατηρήστε τα σε γλάστρες στο μπαλκόνι ή τον κήπο σας και χρησιμοποιήστε τα, καθημερινά, στη μαγειρική σας!

Κηπευτικά Φυτά

Με εξειδικευμένη γεωπονική γνώση, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε τα πιο υγιή και εύρωστα κηπευτικά φυτά! Διαθέτουμε πιστοποιημένα βιολογικά φυτά από όλες τις παραδοσιακές ποικιλίες. Καλλιεργήστε στο χώρο σας όλες τα γνωστά κηπευτικά και όλες τις παραδοσιακές γεύσεις που αγαπάτε. Οι συμβουλές από τους γεωπόνους μας θα προστατέψουν τα λαχανικά σας και την καλλιέργειά τους.Γενικά

Στα φυτώρια ΜΙΧΑΛΑΣ, εν γένει, καλλιεργούμε περισσότερα από 170 είδη φυτών. Εκτός από τις παραδοσιακές και συνήθεις καλλιέργειες, βρισκόμαστε σε διαρκή αναζήτηση αναφορικά με τα νέα είδη φυτών, στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας για παροχή καινοτόμων υπηρεσιών. Φροντίζουμε να παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις στον τομέα μας, σε όλα τα στάδια παραγωγής και διαχείρισης.